Den fantastiska veckan

Dag 1 måndag

 

Vi börgade dagen med bänkbok eller dagbok. Efter det så hade vi engelska. Vi tittade på en film som handlade om ett spel. Efter vi har haft engelska ska vi ha rast. På rasterna är typ alla vid våran nya gagabollplan. Sen gick vi in och har matte. Vi jobbar med minus upp till femhundra. Efter det Har vi lunch det blir gratinerad falukorv och potatismos. Vi har slöjd halva har träslöjd och andra halvan har syslöjd. Vi ska jobba med något nyt det var skisser på papper

Dag 2 tisdag

 

Vi börjar dagen med bänkbok. Sen hade vi So vi jobbar med olika tider. Sen hade vi svenska. På svenskan jobbar vi med nycken till skatten i våran arbeta bok. I matten så  jobbade till sidan 75. Sen har vi lunch chilikonkane när vi har ätit lunch så har vi rast. Sen har vi NO och i NO jobbar vi med kroppen. Sen hade vi bild i bilden jobbar vi med teckningar till Colombia.

 

Dag 3 onsdag

 

Det var studie dag men det var också fritids. På fritids så gick vi till skogen och var där hella dagen.

 

 

Dag 4 torsdag

 

vi börga dagen med att springa Lillån spåret. Vissa tävladeoch några andra tog det saktare. Sen så hade vi Ludde det var Lovisa som hade han. Efter det så åt vi lunch det blev spenat och brokoli soppa. Sen har vi rast . Efter rasten så ska vi ha att man ska skriva till en bild. Sen är det bara göra klart.

 

 

Dag 5 fredag

 

Vi börgade dagen med att sjunga med lågstadiet i matsalen. Sen gjorde vi läsläxan. Sen gick vi ut på rast och fångade ut kläda pokimons och fick kasta bollar på dom. Efter rasten så gjorde halva klassen diagnos och andra klassen hade idrott. Efter hade vi lunch. Sen så hade vi rast efter rasten spelade vi sänka skepp  vi var två som va lag och det andra två va motståndare. Sen GIck vi in och gjorde roliga timmen. Sen så tog vi upp Lovisas låt som hon valde på Ludde.

image

Mvh Lovisa, Wilma, Ellie och Kasper.

 

 

16 reaktion på “Den fantastiska veckan

 1. Det var kul på studiedagen.
  Några bygde kojor och några lekte bombardera andras kojor och så klart så lekte några vanligt.
  Det var jätte mumsigt att äta hamburgare.

  Mvh:Stina

 2. Mycket bra skrivet. Ett tips till alla, kontrollera texten innan ni säger att ni är klara. Annars har alla skrivit fantastiska veckobrev.

 3. Vad mycket vi har gjort.😜Även om jag också har gjort allt så vill göra det igen och igen och igen.👍🏻det här har varit dem sakerna som jag gillat mest.

  :allsång på gyllene skeden.
  :skissa händer med kol kritor

  HA DET SÅ TREVLIGT önskar Max🤓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *