Vecka 36

Måndag:

Vi började dagen med bänkbok. Sedan skrev vi dagbok. Det hände inte så mycket sen. När vi hade ätit korv med potatismos gick vi till norra skolan för att ha slöjd för första gången. I träslöjden gjorde vi namn brickor av metall och i syslöjden så tovade vi Ull. När vi kom hem så slutade vi nästan direkt men vi gjorde klart saker sista stunden.

Tisdag:

Som vanligt började vi med bänkbok. Sedan hade vi SO. Efter det hade vi rast. Efter rasten hade vi svenska och sedan matte. När vi åt mat blev det grönsakswok. Vi hade bild och där gjorde vi sommarsuperhjältar som skulle vara snälla och de fick se ut hur som helst. Ingenting var fel bara annorlunda.

imageimage

Onsdag:

Vi hade musik för andra gången sedan sommarlovet tog slut. Vi fick bestämma låtar som vi sedan skulle lära oss. Efter lunch åkte vi och badade för första gången med klassen på simm prov. Alla ska komma tillbaka. Men alla var ändå bra.

DSC_0716

 

Torsdag:

Vi börjar alltid med bänkbok och idag var det inget undantag. Sedan hade vi NO och jobbade  med kroppen. Vi hade även matte diagnos. Vi åt potatis och purjolök soppa. Det var gott och vi fick rätta varandras diagnoser.

Fredag:

Tro det eller ej men vi började med bänkbok. Och jobbade med ett nytt projekt som heter Uppdrag undersökning. Vi skrev frågor som vi vill ta reda på. Vi hade gymnastik. Till lunch åt vi kycklinggryta med pasta. Vi hade musikquiz med tvåorna. Sedan hade vi roliga timmen.

skrivet av: Elvira, Alwin,Stina och Klara.L

image

 

 

 

 

 

2 reaktion på “Vecka 36

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *